Na tuku osmažíme cibuli do zlatova, přidáme hovězí maso nakrájené na malé kousíčky a smažíme dál. Mezitím si uvaříme brambory nakrájené také na malé kousky. po osmažení zaprášíme červenou paprikou a zase osmažíme. Přilijeme vodu a necháme chvilku dusit. Pak dolejeme vodu do hrnce, přidáme brambory, pepř, sůl, kmín, majoránku a vaříme dál. Uděláme si světlou jíšku a až jíška vychladne, zahustíme polévku, vše ještě povaříme a ppopřípadně dochutíme,
Přeji dobrou chuť :)2ks - cibuleks - česnekks - tuk4ks - bramboryšpetka - pepřšpetka - sůlšpetka - kmínks - Hovězí maso (kližka)špetka - majoránkalžíce - Červená paprika - mletáks - jíška - hladká mouka a máslopříprava - 20vaření - 60 - 80