Fazolový guláš s játry

Vytisknout recept

Už nevím, co mám vařit, když jíme zdravě

a přitom chci, aby to bylo chutné.

A tak jsem si vymyslela fazolový guláš s jatýrky.

 

Začala jsem těmi játry, umyla je a vykrájela šlachy,

pak jsem je pokrájela a dala do misky.

Cibulku nakrájenou najemno jsem dala do kastrolu na trochu oleje,

orestovala a přidala jsem játra, která jsem nechala z obou stran

podusit do změknutí. Pak jsem to všecho osolila a opepřila.

Nakonec jsem přidala obě plechovky fazolí a provařila.

Dochutila tak, jak to máme rádi.

Klidně bych si to dala i ostré, ale manžel to nesmí.

Jako příloha by šla jistě rýže, ale manžel navrhl bramobráčky

a byl to dobrý nápad.

Luxusní a ani ne drahé jídlo a hotové jsem to měla za chvilenku.

Dobrou chuť přeje Hudlenka

 
 
 
 
 

500g - kuřecí játra
1ks - cibule
ks - sůl a pepř
1ks - fazole chilli v plechu
1ks - fazole v tomatové omáčce
ks - koření na dochucení
příprava - 10
vaření - 20
Kategorie Hlavní jídlo
Porce 0
Uvařila Lenka Hudečková

©2024 Ženy s.r.o.

nebo

Přihlášení

nebo    

Zapomenuté heslo

nebo

Create Account