Už nevím, co mám vařit, když jíme zdravě
a přitom chci, aby to bylo chutné.


A tak jsem si vymyslela fazolový guláš s jatýrky.
Začala jsem těmi játry, umyla je a vykrájela šlachy,
pak jsem je pokrájela a dala do misky.
Cibulku nakrájenou najemno jsem dala do kastrolu na trochu oleje,
orestovala a přidala jsem játra, která jsem nechala z obou stran
podusit do změknutí. Pak jsem to všecho osolila a opepřila.
Nakonec jsem přidala obě plechovky fazolí a provařila.
Dochutila tak, jak to máme rádi.
Klidně bych si to dala i ostré, ale manžel to nesmí.
Jako příloha by šla jistě rýže, ale manžel navrhl bramobráčky
a byl to dobrý nápad.
Luxusní a ani ne drahé jídlo a hotové jsem to měla za chvilenku.
Dobrou chuť přeje Hudlenka
500g - kuřecí játra1ks - cibuleks - sůl a pepř1ks - fazole chilli v plechu1ks - fazole v tomatové omáčce ks - koření na dochucenípříprava - 10vaření - 20