113

Fazolkové lusky s mrkví ve smetaně

Vytisknout recept
Liki se podělila o obměnu klasické fazolové dobroty - tentokrát s mrkví a bez masa!
Na oleji orestujeme pokrájenou cibulku, přidáme fazolové lusky a kolečka mrkve, osolíme okořeníme, maličko podlijeme vodou a dusíme pod pokličkou až je vše měkké. Nakonec vmícháme smetanu a několik minut ještě provaříme. Podáváme s rýží, těstovinami či bramborem
500g - Fazolkové lusky
150g - Cibule
200g - Mrkev
1lžíce - Olej slunečnicový
1-2lžička - Sůl nejlépe himálajská
1lžička - Rozmarýn mletý, koriandr mletý
1dcl - Smetana 30%
příprava - 25 minut
vaření - 15 minut
Kategorie Chuťovka
Uvařila IvanaVerner

©2022 Ženy s.r.o.

nebo

Přihlášení

nebo    

Zapomenuté heslo

nebo

Create Account