Fazolkové lusky s mrkví ve smetaně

Vytisknout recept
Kategorie Chuťovka
Čas přípravy 15 minutes
Čas vaření 20 minutes
Uvařila IvanaVerner

Ingredience

  • 500 g Fazolové lusky
  • 150 g Cibule
  • 200 g Mrkev
  • 1 lžíce Olej
  • 1-2 lžičky Sůl nejlépe himalajská
  • 1 lžička Rozmarýn mletý
  • 1 lžička Koriandr mletý
  • 1 dcl Smetana 30%

Instrukce

  • Liki se podělila o obměnu klasické fazolové dobroty - tentokrát s mrkví a bez masa!
    Na oleji orestujeme pokrájenou cibulku, přidáme fazolové lusky a kolečka mrkve, osolíme okořeníme, maličko podlijeme vodou a dusíme pod pokličkou až je vše měkké. Nakonec vmícháme smetanu a několik minut ještě provaříme. Podáváme s rýží, těstovinami či bramborem
Tagy:

©2024 Ženy s.r.o.

nebo

Přihlášení

nebo    

Zapomenuté heslo

nebo

Create Account