Dýňové Latte

Vytisknout recept
V malé misce smícháme skořici, muškátový oříšek, kardamom, zázvor a hřebíček. Poté do směsi koření přidáme agávový sirup a důkladně rozmícháme.
Nyní upečeme dýni na dýňové pyré. Troubu předehřejeme na 200 ° C. Dýni nakrájíme na čtvrtiny, vydlabeme semínka a dáme na plech do trouby. Pečeme do změknutí asi 45 minut.
Upečenou dýni necháme vychladnout a poté ji rozmixujeme.
Mléko zahřejeme v hrnci a opatrně vyšleháme do pěny. Poté do mléka vmícháme espresso, lžíci dýňového pyré a agávový sirup.
Hotové latte nalijeme do hrnečků nebo vysokých sklenic, dozdobíme šlehačkou a posypeme mletou skořicí.

4lžička - skořice
1lžička - muškátový oříšek
1lžička - kardamon
3lžička - mletý zázvor
1lžička - hřebíček
4lžíce - agávový sirup
1ks - dýně hokaido
1l - mléko
1hrnek - uvařené expreso
1/4l - šlehačka
příprava - 60
vaření - 45
Kategorie Nápoje
Porce 0
Uvařila DagmarKostenková

©2024 Ženy s.r.o.

nebo

Přihlášení

nebo    

Zapomenuté heslo

nebo

Create Account