Domácí špaldové sušenky: Dopřejte si mlsání bez výčitek

Vytisknout recept
Rádi si k odpolední kávě pochutnáváte na dezertu? Špaldové sušenky slouží jako vhodná alternativa pro všechny, kteří si chtějí dát něco dobrého na zub, ale zároveň nezapomínají na zdravější způsob stravování.
Postup:
  1. Nejprve si v připravené míse smícháme celozrnnou i špaldovou mouku, müsli s malinami a kypřící prášek. Poté přidáme vejce, bílý jogurt a med s máslem, který si rozpustíme ve vodní lázni.
  2. Poté tvoříme koule, které pomocí prstu rozmáčkeme na plech vyložený pečicím papírem.
  3. Pečeme při 220 stupních 15 minut. Mezitím si smícháme med, máslo a citronovou šťávu a potřeme sušenky v polovině pečení.
  4. Po upečení posypeme sušenými malinami.

80g - celozrnná špaldová mouka
100g - hladká špaldová mouka
120g - müsli s malinami Bonavita
1lžička - kypřicí prášek
1ks - vejce
60g - med
60g - máslo
60g - bílý jogurt
1hrnek - sušené maliny
1lžička - med
1lžička - máslo
příprava - 30
vaření - 30
Kategorie Dezert
Uvařila TerezaLavičková

©2024 Ženy s.r.o.

nebo

Přihlášení

nebo    

Zapomenuté heslo

nebo

Create Account