Domácí pizza (bez kynutí)

Vytisknout recept
Z ingrediencí vypracujeme hladké těsto, doporučuji přidávat vodu postupně, aby těsto nebylo moc řídké nebo moc tuhé. 
*enzo*
Rozdělíme si ho na 4 stejné díly, a ihned si vyválíme placku.
*enzo*
Ihned pokladte čím koli co máte rádi (fantazii se meze nekladou:))
*enzo*
V předehřáté troubě na 200°C  pečeme dozlatova.
*wine* Dobrou chuť *wine*
 
Nezapomeňte sledovat www.instagram.com/petrusebartysova , pochlubte se jak se Vám recept povedl a na fotkách mě prosím označujte 🙂

500g - Hladká mouka
1/4ks - Droždí
1/2lžička - Cukr
1/2lžička - Sůl
2lžíce - Olej
400-500ml - Vlažná voda
příprava - 15
vaření - 15
Kategorie Hlavní jídlo
Porce 0
Uvařila Petra Bartáčková

©2024 Ženy s.r.o.

nebo

Přihlášení

nebo    

Zapomenuté heslo

nebo

Create Account