Domácí paštika bez tuků. Pochutnejte si bez obav z přibírání

Vytisknout recept
Vyzkoušejte domácí paštiku bez tuků, na které si můžete pochutnat i v rámci hubnutí. Není nutné jíst jen zeleninu, naopak, potřebujete doplnit také bílkoviny. V jakém poměru by živiny měly ideálně při hubnutí a formování postavy být, to ví výživová poradkyně Jana Krátká. Když máte vše v rovnáváze, můžete si i pochutnávat. Tak s chutí do toho!

Co potřebujete: 

vepřové kotlety 250 g
kuřecí játra 250 g
hrubá mouka 1 lžíce
cibule 1 ks
vejce 1 ks
bílé víno 1/2 skleničky
koření: sůl, pepř, muškátový oříšek, jalovec, provensálské bylinky, bobkový list, hřebíček

Postup:

Maso, játra, cibuli, česnek a koření kromě bobkového listu rozmixujte dohromady.
Přidejte vejce, mouku a bílé víno. Nalijte směs do zapékací mísy, naskládejte nahoru bobkové listy, zakryjte alobalem a vložte mísu do další větší mísy nebo na plech s vodou. Paštiku tak pečte ve vodní lázni asi 60 minut při 150 C.
250g - vepřové kotlety
250g - kuřecí játra
1lžíce - hrubá mouka
1ks - cibule
1ks - vejce
1/2sklenička - bílé víno
ks - koření: sůl, pepř, muškátový oříšek, jalovec, provensálské bylinky, bobkový list, hřebíček
příprava - 30
vaření - 60
Kategorie Chuťovka
Uvařila IvanaSýkorová

©2024 Ženy s.r.o.

nebo

Přihlášení

nebo    

Zapomenuté heslo

nebo

Create Account