Diabolska natierka
-
Medové lívanečky
Barbora Andrlíková||Recepty
*enzo* všechny ingredience smíchat *enzo* peču na suché palačinkové pánvičce, lze jemně potřít pánev máslem *enzo* podávat DOBROU...
-
Domáca karamelová zmrzlina: z 3 ingrediencii
Monika Galgócziová||Recepty, dezert
Domáca karamelová zmrzlina: z 3 ingrediencii 397 g Karamelové salko300 ml Smotana na šľahanie1/4 lžička Soľ Kto má rád...
-
Domáci paradajkový kečup
DominikaMišová||Recepty, příloha
Domáci paradajkový kečup 2 kg Dozreté veľké mäsité paradajky250 g Cibuľa250 g Jablko150 ml Ocot150 g Cukor kryštalový1 lžička...
-
Raznici s cuketami
renatasingh||Recepty
Ocistene, umyte cukety nakrajame na rovnomerne kusky. Takisto nakrajame kuraciu pecen a slaninu a striedavo ich aj s kuskami...
-
Vánoční cukroví – kuličky z ovesných vloček s rozinkami (brusinkami)
Jaroslava Korpášová||Recepty
Večer si namočíme rozinky či brusinky, ideálně do rumu. Ovesné vločky pomocí tyčového mixéru nebo robotu rozemeleme, ale není...
-
-
Kváskové medovníky stále mäkké
Emília Balonová||Recepty
V hrnci roztopíme maslo a primiešame med. V miske vyšľaháme vajcia s cukrom a primiešame ostatné suroviny. Necháme kvasiť...
-
Paradajkové hrianky
Monika Galgócziová||Recepty
Paradajkové hrianky 4 ks Paradajky4 lžíce Olivový olejČerstvý chlieb2 stroužek CesnakČerstvá bazalkaMorská soľMleté čierne korenie Paradajky umyjeme, odstránime stopku,...