Datlový mug cake

Vytisknout recept
Dezert je skvělý například k čaji na svačinu a příprava vám zabere jen chviličku.
Kategorie Dezert
Kuchyně Česká
Čas přípravy 5 minutes
Čas vaření 20 minutes
Celkový čas 25 minutes
Porce 2 porce
Uvařila NelaVávrová

Ingredience

  • 4 lžíce celozrnné špaldové mouky
  • 1 vrchovatá lžička datlového sirupu
  • 4 datle
  • nasekané lískové ořechy
  • 1 lžíce oříškového másla
  • neslazená jablečná šťáva podle potřeby
  • 1 lžička prášku do pečiva bez fosfátů
  • trocha nasekané čokolády bez cukru

Instrukce

  • Datle nakrájejte na kousky.
  • Všechny ingredience dobře promíchejte v malé misce.
  • Předehřejte fritézu 5 minut.
  • Směsí naplňte dva šálky.
  • Pečte ve fritéze 13 minut na 170°C.
3 Komentářů
  1. Naděžda Křičenská 2 roky ago

    5 stars
    Recept se mi líbí. Dobrota.

  2. Jaroslava Korpášová 2 roky ago

    Tak tohle mě nijak neláká.

  3. Lenka Hudečková 2 roky ago

    Datle tu mám, používám je ze zdr. důvodů, recept mě zaujal, díky 🙂

Napište komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Hodnocení receptu




©2024 Ženy s.r.o.

nebo

Přihlášení

nebo    

Zapomenuté heslo

nebo

Create Account