Crème brûlée

Vytisknout recept
1. Na dezert v kastrůlku smícháme mléko se smetanou. Přidáme pudingové prásky a skořicové cukry a za stálého míchání povaříme do zhoustnutí. Nalejeme do misek a necháme vychladnout.
2. V kastrůlku připravime želé s vinem, džusem a skořicovým cukrem podle návodu na obale. Odstavime a ihned vmícháme višně. Do podávání dezertu necháme stranou.
3. Dezert před podáváním posypeme třtinovým karamelovým cukrem. Krustu vytvorime bud pomoci flambovací pistole, nebo tak, že misky vložíme na pár minut do trouby na funkci grilu.
4. Nakonec Crème brûlée ozdobime višněmi.
 

ks - Na dezert:
ks - 300 ml mléka
ks - 200 ml smetany ke šlehání
ks - 2 balíčky pudingu karamel
ks - 2 balíčky skořicového cukru
ks - Na ozdobení:
ks - 1 balíček dort- želé čiré
ks - 150 ml červeného vína
ks - 100 ml pomerančového džusu
ks - 2 balíčky skořicového cukru
ks - 175 g višní (mražených bez pecek)
ks - Na krustu:
ks - 2 balíčky třtinového cukru karamelového
příprava - 25
vaření - 90
Kategorie Dezert
Porce 0
Uvařila Nikola Sladká

©2024 Ženy s.r.o.

nebo

Přihlášení

nebo    

Zapomenuté heslo

nebo

Create Account