1. Na dezert v kastrůlku smícháme mléko se smetanou. Přidáme pudingové prásky a skořicové cukry a za stálého míchání povaříme do zhoustnutí. Nalejeme do misek a necháme vychladnout.
2. V kastrůlku připravime želé s vinem, džusem a skořicovým cukrem podle návodu na obale. Odstavime a ihned vmícháme višně. Do podávání dezertu necháme stranou.
3. Dezert před podáváním posypeme třtinovým karamelovým cukrem. Krustu vytvorime bud pomoci flambovací pistole, nebo tak, že misky vložíme na pár minut do trouby na funkci grilu.
4. Nakonec Crème brûlée ozdobime višněmi.
ks - Na dezert:ks - 300 ml mlékaks - 200 ml smetany ke šleháníks - 2 balíčky pudingu karamelks - 2 balíčky skořicového cukruks - Na ozdobení:ks - 1 balíček dort- želé čiréks - 150 ml červeného vínaks - 100 ml pomerančového džusuks - 2 balíčky skořicového cukruks - 175 g višní (mražených bez pecek)ks - Na krustu:ks - 2 balíčky třtinového cukru karamelovéhopříprava - 25vaření - 90