Club sandwich s kuřecím masem

Vytisknout recept
Pokud máte rádi hamburgery a rychlé fastfoofové pokrmy, určitě Vás nadchne i Club sandwich - v originále se jedná o sandwich s krůtím masem, které ale můj manžel nemá rád, proto dělám s masem kuřecím. "Vařím" ho většinou v létě, když potřebuji rychlou večeři a mám k dispozici zeleninu ze zahrádky.
Na grilovací pánvi nebo v toustovači si opečeme toasty, na každý sendvič jsou potřeba 3 plátky. Zároveň si rozporcujeme dvě kuřecí prsa, osolíme, opepříme (když je chuť okořením i bylinkami či grilovacím kořením) a po opečení toastů dáme opéct na pánev (v létě dělám i na grilu). Toasty si rozložíme a každý pomažeme majonézou. Na spodní položíme list ledového salátu a opečené kuřecí maso. Na ještě teplé maso dáme plátek sýru, na něj plátky rajčete a salátových okurek. Poté přiklopíme prostředním toastem. V mezičase si na pánvi opečeme ještě anglickou slaninu, na prostřední toust opět položíme ledový salát, poté slaninu a kdo chce znovu maso a zeleninu. A můžeme podávat!
Pozn.: Někdy místo majonézy používám různé domácí dipy, když dělám dětem, tak většinou chtějí i kečup. 🙂 Dá se přidat i volské oko a jiné druhy masa či zeleniny, dle chuti.
Tip: Pokud se vám sendviče "rozpadají", stačí propíchnout půlkou špejle či delším párátkem.
Dobrou chuť!
500g - Kuřecí prsa
250g - Anglická slanina
12plátek - Toastový chléb
1/2sklenička - Majonéza
6plátek - Ledový salát
6 - 12plátek - Rajče
6 - 12plátek - Okurek
4plátek - Tvrdý sýr
1špetka - sůl
1špetka - pepř
příprava - 30
vaření - 10
Kategorie Hlavní jídlo
Uvařila VeronikaZoubková

©2024 Ženy s.r.o.

nebo

Přihlášení

nebo    

Zapomenuté heslo

nebo

Create Account