Citronová buchta ze špaldové mouky

Vytisknout recept
Vše smícháme dáme do vymazané a vysypané formy a pečeme cca 45 minut na 170 st v horkovzdušné troubě
horkou buchtu polijeme polevou a necháme ztuhnout.
 
cukr můžete vynechat, protože buchta se polívá po upečení citronovo-cukrovou polevou , která je dost sladká.
 
Na polevu budete potřebovat:
2 citróny
cukr třtinový množství dle potřeby, aby to bylo hustější
 
obrázek přidám později teď jsem buchtu nestačila vyfotit a byla pryč...:-)))

250ml - Jogurt Hollandia
1hrnek - Špaldová BIO mouka
1/4hrnek - Třtinový cukr ( můžeme vynechat)
2ks - vejce
1ks - prášek do pečiva bezfosfátový
příprava - 60
vaření - 45
Kategorie Cukroví
Uvařila Zdeňka Zajíčková

©2024 Ženy s.r.o.

nebo

Přihlášení

nebo    

Zapomenuté heslo

nebo

Create Account