Chipsy zo zemiakových šupiek

Vytisknout recept
zbytkove varenie maskrtenie
Kategorie Chuťovka
Kuchyně Ostatní
Porce 0
Uvařila Emília Balonová

Ingredience

  • zemiakové šupy
  • olej
  • soľ

Instrukce

  • Zemiaky dobre umyť, ošúpať (šupky s očkami- klíčkami vyhodím) a zemiaky použiť do jedla na to určeného. Šupky dobre prepláchnuť a nechať uschnúť na sitku pár minút.
  • Smažiť na oleji do zlatista. Tieto sú z červených zemiakov.
  • Osoliť a môžete chrumkať.
  • Sú jemne horkasté, ako aj keď robíte americké zemiaky so šupkami, ale chutí to. Nabudúce skúsim aj pomiešať v oleji s koreninami a upiecť v rúre na 20 minút alebo aj do teplovzdušenej fritézy, či sa to podarí
4 Komentářů
  1. MariannaFabušová 3 roky ago

    5 stars
    Minimalistická kuchyňa- ,,čo dom dal,, je fajn

  2. Naděžda Křičenská 3 roky ago

    5 stars
    Dobré využití všech surovin.

  3. Jaroslava Korpášová 3 roky ago

    5 stars
    Tak to je hodně zajímavé, vůbec by mně nenapadlo něco takového vyzkoušet a přitom to může být opravdu dobrota. Díky za inspiraci.

    • Author
      Emília Balonová 3 roky ago

      teraz je to hit internetu, vyskusala som a chutilo

Napište komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Hodnocení receptu




©2024 Ženy s.r.o.

nebo

Přihlášení

nebo    

Zapomenuté heslo

nebo

Create Account