Broskvová svačina

Vytisknout recept
Kategorie Chuťovka
Kuchyně Česká
Čas přípravy 5 minutes
Čas vaření 10 minutes
Celkový čas 15 minutes
Porce 2 porce
Uvařila NelaVávrová

Ingredience

  • dobře zralé broskve nebo nektarinky – 4–5 ks
  • 2 lžíce arašídového másla
  • 100 ml rýžového mléka
  • 1 lžíci javorového sirupu
  • hořkou vysokoprocentní čokoládu na posypání

Instrukce

  • Oloupejte broskve, nakrájejte je na plátky a vyskládejte je na větší talíř.
  • Rozmixujte arašídové máslo, rýžové mléko a javorový sirup a vlijte do malého hrnečku.
  • Arašídovou směs nechte projít varem. Pokud je moc hustá, přidejte ještě trochu mléka, odstavte z ohně a nechte trochu vychladnout. Nabírejte polevu na lžíci a krouživým pohybem jí ozdobte nakrájené broskve.
  • Nakonec posypte nastrouhanou hořkou čokoládou.
3 Komentářů
  1. Lenka Hudečková 7 měsíců ago

    broskve miluji, ale to arašídové máslo ne…

  2. Naděžda Křičenská 7 měsíců ago

    5 stars
    Velká dobrota. Dala bych si.

Napište komentář

©2024 Ženy s.r.o.

nebo

Přihlášení

nebo    

Zapomenuté heslo

nebo

Create Account