Charoset

Vytisknout recept
Kategorie Dezert
Čas přípravy 10 minutes
Porce 0
Uvařila petraschneiderova

Ingredience

  • 500 g Jablka
  • 1 lžička Skořice
  • 125 g Vlašské ořechy
  • 1 a 1/2 lžíce Med
  • 3 - 4 lžíce Bílé víno - muže být i červené

Instrukce

  • Jablka oloupat, nakrájet na malé kostičky, se vším dohromady zamíchat a nechat trochu uležet.
    Papá se to k hostině při  židovském svátku Pessach.
    Já osobně si to dávám na palačinky, do kaše, a kdo papá maso, tak je to dobré na grilování. A já to mám ráda na grilovaný smradlavý sýr.*smile*
    Když to umixujete, můžete dělat kuličky a válet je v semínkách, ořechách, nebo máčet v čokoládě, nebo si to namazat na placku.
    Do charosetu se dávají také- Fíky-Datle-Rozinky, napsala jsem základ a je na vás co vám chutná.

©2024 Ženy s.r.o.

nebo

Přihlášení

nebo    

Zapomenuté heslo

nebo

Create Account