Candát s letním salátkem
Ingredience
- 2-4 filety Candát
- Listový špenát
- Čerstvé jahody
- 2 lžíce Olivový olej
- 1 lžíce Balsamico
- Sůl, pepř
Instrukce
- Kombinace zeleniny, ovoce a ryby je neodolatelná. Zkuste ji s námi!Mám pro Vás tip na lehkou letní večeři... a tradičně nechybí rychlá přípravaRybu omyjeme, osolíme a opepříme (candát je natolik chutově zajímavá ryba, že stačí opravdu jen sůl a pepř). Špenátové listy propláchneme, jahody umyjeme a nakrájíme na plátky - oboje smícháme, opepříme čerstvým pepřem z mlýnku (pepř a jahody je úžasná kombinace - nebojte se toho) Olej a balsamiko promícháme. Rybí filety opečeme zprudka na troše oleje s máslem (tato kombinace způsobí, že se máslo nepřepaluje), začínáme kůží dolů, z každé strany cca 3-4 minuty. Naservírujeme salát, zakápneme dresinkem z oleje a balsamika, přidáme rybu, nalejeme si sklenku vychlazeného bílého vínka... a NECHÁME SI CHUTNAT!!! [x]