Buchta s pudinkem a zakysanou smetanou
Ingredience
- 4 ks vejce
- 250 g cukr
- 1 hrnek olej
- 1 hrnek mléko
- 400 g polohrubá mouka
- 2 lžička prášek do pečiva
- vanilkový pudink uvařený ze dvou sáčků
Krém:
- 2 ks zakysaná smetana
- 2 ks vanilkový cukr
- skořice - mletá
Instrukce
- 1
- Vejce s cukrem vyšleháme do pěny, přidáme olej, mléko a nakonec vmícháme mouku smíchanou s kypřícím práškem.
- 2
- Těsto nalijeme na hlubší vymazaný a vysypaný plech a rovnoměrně na něj nalijeme pudink uvařený podle návodu. Pečeme asi 30 minut v troubě vyhřáté na 180 °C.
- 3
- Na upečenou, ještě teplou buchtu natřeme obě zakysané smetany smíchané s vanilkovým cukrem a posypeme mletou skořicí.
Dobrý
Výborný dezert. S pudinky jsou dezerty moc dobré.
Také si myslím 🙂
Dobrý dezert, dříve jsem ho čas od času také dělávala….
Zkuste zase 🙂
Dobrota, dříve jsem ji dělala, protože milujeme pudink 🙂
Já se teď naučila i protein místo umělého pudinku nebo chia semínka…