Buchta s pudinkem a zakysanou smetanou

Vytisknout recept
Občas vyměním za jinou zdravější mouku.
Kategorie Dezert
Kuchyně Česká
Čas přípravy 30 minutes
Čas vaření 30 minutes
Celkový čas 1 minute
Porce 4 osoby
Uvařila NelaVávrová

Ingredience

  • 4 ks vejce
  • 250 g cukr
  • 1 hrnek olej
  • 1 hrnek mléko
  • 400 g polohrubá mouka
  • 2 lžička prášek do pečiva
  • vanilkový pudink uvařený ze dvou sáčků

Krém:

  • 2 ks zakysaná smetana
  • 2 ks vanilkový cukr
  • skořice - mletá

Instrukce

  • 1
  • Vejce s cukrem vyšleháme do pěny, přidáme olej, mléko a nakonec vmícháme mouku smíchanou s kypřícím práškem.
  • 2
  • Těsto nalijeme na hlubší vymazaný a vysypaný plech a rovnoměrně na něj nalijeme pudink uvařený podle návodu. Pečeme asi 30 minut v troubě vyhřáté na 180 °C.
  • 3
  • Na upečenou, ještě teplou buchtu natřeme obě zakysané smetany smíchané s vanilkovým cukrem a posypeme mletou skořicí.
7 Komentářů
  1. Iveta Fedorovská 2 roky ago

    Dobrý

  2. Naděžda Křičenská 2 roky ago

    5 stars
    Výborný dezert. S pudinky jsou dezerty moc dobré.

    • Author
      NelaVávrová 2 roky ago

      Také si myslím 🙂

  3. Jaroslava Korpášová 2 roky ago

    Dobrý dezert, dříve jsem ho čas od času také dělávala….

    • Author
      NelaVávrová 2 roky ago

      Zkuste zase 🙂

  4. Lenka Hudečková 2 roky ago

    Dobrota, dříve jsem ji dělala, protože milujeme pudink 🙂

    • Author
      NelaVávrová 2 roky ago

      Já se teď naučila i protein místo umělého pudinku nebo chia semínka…

Napište komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Hodnocení receptu




©2024 Ženy s.r.o.

nebo

Přihlášení

nebo    

Zapomenuté heslo

nebo

Create Account