110

Kuracie stehná TANDOORI

Vytisknout recept
Z jogurtu, korenia TANDOORI a cukru urobíme priamo do zapekacej formy marinádu, do ktorej najmenej na dve hodiny naložíme opláchnuté a osušené stehná. Potom ich asi 35 minút pečieme v trúbe na 225 stupňov. Medzitým papriku nakrájame na pásiky a odkvapkané marhule na štvrťky. Na rozohriatom másle najprv osmahneme papriku, potom pridáme marhule so zeleným korením a dusíme 5 minút. Zmesou môžme stehná na tanieri doplniť alebo ju servírovať zvlášť. Podávame s ryžou.
4ks - Kuracie stehná
150g - Biely jogrut
1ks - Sáčok korenia TANDOORI
1lžička - Cukor
0,5ks - Zelená a červená paprika
1ks - Marhulový kompót
1lžička - Máslo
1lžička - Konzervované zelené korenie
ks - Hlavkový šalát a petržlenová vňať na ozdobu
příprava - 15
vaření - 50
Kategorie Hlavní jídlo
Uvařila MichaelaŠotkovská

©2022 Ženy s.r.o.

nebo

Přihlášení

nebo    

Zapomenuté heslo

nebo

Create Account