Bruschetta s guacamole

Vytisknout recept
Opět rychlý a jednoduchý recept na zdravou večeři (i snídani, ale u nás nikdy nezbyde na ráno)
Kategorie Předkrm
Kuchyně Italská
Čas přípravy 5 minutes
Celkový čas 5 minutes
Porce 2 porce
Uvařila Lenka Hudečková

Ingredience

  • 2 dobře zralá avokáda
  • 1 stroužek česneku
  • 2 rajčata
  • sůl pepř
  • šťáva z půlky citronu

Instrukce

  • Avokádo nesmí být ani tvrdé a nezralé, ale ani měkké a uvnitř hnědé.
  • Rozpůlíme si ho podél, nožem vyndáme pecku.
  • Pak dužinu vyloupneme z kůry do misky.
  • Vidličkou rozmačkáme, osolíme.
  • Opepříme, já jsem dneska použila citronový pepř.
  • Přidáme prolisovaný česnek.
  • Rajčata nakrájíme na drobné kousky a také přidáme.
  • Zakapeme citronovou šťávou.
  • Promícháme a je hotovo.
  • Plátky pečiva (chléb, bagetky, atd) si opečeme
  • buď na sucho nebo s kapkou olivového oleje na pánvi.
  • Nandáme guacamole a můžeme jíst.
10 Komentářů
  1. Jiří Hudeček 1 rokem ago

    5 stars
    Avokádo?…NE

  2. 5 stars
    avokado to je manzelova parketa to pripravuje vzdy on.

  3. NelaVávrová 1 rokem ago

    guacamole mám ráda, ale dělám trošku jinak, takže díky….

  4. 5 stars
    Moc dobré. Vyzkouším.

Napište komentář

©2024 Ženy s.r.o.

nebo

Přihlášení

nebo    

Zapomenuté heslo

nebo

Create Account