Bramborový salát. Vynikající příloha pro každou příležitost

Vytisknout recept
DNES JSEM OPĚT VAŘIL (A TO JÁ RÁD) A ZVOLIL JSEM BRAMBOROVÝ SALÁT A KUŘECÍ ŠŤAVNATÉ ŘÍZEČKY.
BRAMBOROVÝ SALÁT DĚLÁM UŽ DLOUHO BEZ SALÁMU, VAJEC A POUZE S DOMÁCÍ MAJOLKOU, KTEROU MI VŽDY PŘIPRAVÍ MOJE ŽENA. BRAMBORY, MRKEV, CELER A PETRŽEL UVAŘÍM A DÁM VYCHLADNOUT. PO VYCHLADNUTÍ NAKRÁJÍM BRAMBORY NA KOSTIČKY POMOCÍ "KOLEČKA". ZAKÁPNU OCTEM A MÍRNĚ POSOLÍM. PROMÍCHÁM A POKRAČUJI V KRÁJENÍ DALŠÍCH SUROVIN. PAK VŠE PROMÍCHÁM A EVENTUELNĚ DOCHUTÍM.
TENTO SALÁT JE LEHKÝ A ŘÍZEČKY JSOU K NĚMU DOBROU VOLBOU. DOBROU CHUŤ 🙂
6 menšíchks - Brambory
20dkg - Celer
2ks - Petržel kořenová
4ks - Mrkev
4ks - Okurky (nakládané)
100g - Hrášek (sterilizovaný)
2lžíce - Ocet
1lžička - Sůl
1lžička - Hořčice
5lžíce - Majolka (domácí)
příprava - 30 minut
vaření - 30 minut
Kategorie Hlavní jídlo
Uvařila Jiří Hudeček

©2024 Ženy s.r.o.

nebo

Přihlášení

nebo    

Zapomenuté heslo

nebo

Create Account