Bramborový salát se skyrem

Vytisknout recept
Vyzkoušejte na Vánoce něco nového. A zdravějšího!
Kategorie Přílohy, Salát
Kuchyně Česká
Klíč. slova salát, zdravě
Čas přípravy 15 minutes
Čas vaření 40 minutes
Porce 2 –3
Kalorie 121
Uvařila kaji

Ingredience

  • 7-8 ks červených brambor nebo klasických typu A
  • 1 hrnek bohušovického SKYRU natur
  • ¼ hrnku nastrouhaného čedaru
  • ¼ hrnku na kousky nakrájené anglické slaniny
  • 6 ks nakrájených jarních cibulek

Instrukce

  • Brambory umyjeme a nakrájíme na malé kousky. Poté je vložíme do vroucí vody a vaříme, dokud nebudou akorát, tedy asi 10 minut. Až budou hotové, scedíme a přidáme SKYR, sýr čedar, slaninu a cibulku. Všechny ingredience promícháme a na závěr brambory jemně rozmačkáme vidličkou. Před podáváním necháme odstát.

Nutriční hodnoty

Serving: 100g | Vláknina: 1g | Kalorie: 121kcal | Tuky: 4g | Protein: 2g | Cukry: 18g
0 Komentářů

Napište komentář

©2024 Ženy s.r.o.

nebo

Přihlášení

nebo    

Zapomenuté heslo

nebo

Create Account