Bramborový salát a smažená treska obalovaná v hrašce
-
Plněné žampiony
JanaHožová||Recepty
Plněné kloboučky žampionůPlnící směs z pokrajených nožiček žampionů osmažených na slanině s cibulkou a salámem, rajčetem, trochou bylinek a...
-
Cuketová buchta – slaná
HanaVasickova||Recepty, chuťovka
Cuketová buchta - slaná 1/2 kg Cuketa1/4 kg Hladká mouka1/2 ks Prášek do pečiva7 lžíc Olej4 ks Vejce10 dkg...
-
Letní oběd v italském stylu! Nočky s mozzarellou a tomatovou polpou
PavlínaJersáková||Recepty
Letní oběd v italském stylu! Nočky s mozzarellou a tomatovou polpou 500 g Bramborové noky500 g Loupaná/Pasírovaná rajčata ve...
-
Staročeský domácí chléb
NikolaKokesova||Recepty
Staročeský domácí chléb 500 g Hladká mouka300 ml Vlažné mléko1 ks Droždí1 lžička Sůl1 lžička Kmín Připravíme si kvásek...
-
Rezance s ostiepkom
renatasingh||Recepty
Rezance uvarime v osolenej vode, nechame odkvapkat a dame misu. Na drobne kocky pokrajanú udenu slaninu rozprazime spolu s...
-
Piškotový korpus na dort
MichaelaHladišová||Recepty, dezert
Piškotový korpus na dort 5 ks Vejce10 lžíce Polohrubá mouka7 lžíce Horká voda2 lžíce Mléko1 lžíce Olej1 ks Kypřící...
-
Asijský okurkový salát
MarieP||Recepty
Co budete potřebovat: okurku, sezamová semínka, sezamový a olivový olej, KetoMix bylinkový dresink, zázvor, limetku, čekankový sirup, chilli papričku,...
-
Rozpečený camembert s fíky a pistáciemi
NelaVávrová||Recepty
Podáváme jako chuťovku k vínu nebo jako lehký předkrm.