Bramborový salát a smažená treska obalovaná v hrašce

Vytisknout recept
Dnes jsem k obědu připravil bramborový salát a filé z tresky. Bramborový salát dělám lehký, bez salámu a vajíček. Uvařím brambory, oloupu a nakrájím na kostičky. Stejně tak celer, petržel a mrkev.Přidám kyselé okurky, hořčici, majolku, pepř a podle chuti sůl.Promíchám a dochutím. Tresku vysuším, posolím a obalím v hrašce. Peču, nebo smažím na řepkovém oleji.
10ks - brambory
0,5 kg - celer
2ks - petržel
6ks - mrkev
4ks - kyselá okurka
2lžíce - hořčice
4lžíce - majolka
1lžička - pepř
1lžička - sůl
0,5kg - filé z tresky
3lžíce - řepkový olej
2lžíce - hraška na obalování
příprava - 20
vaření - 35
Kategorie Hlavní jídlo
Uvařila Jiří Hudeček

©2024 Ženy s.r.o.

nebo

Přihlášení

nebo    

Zapomenuté heslo

nebo

Create Account