Bramborová pizza

Vytisknout recept
Kategorie Přílohy
Kuchyně Česká
Čas přípravy 5 minutes
Čas vaření 40 minutes
Celkový čas 45 minutes
Porce 4
Uvařila NelaVávrová

Ingredience

  • 8 velkých brambor
  • 3 čajové lžičkyPodravka Natur přísady do jídel
  • 300 gšunky
  • 500 gpasírovaných rajčat Podravka
  • 4 lžíceolivového oleje
  • 2 čajové lžičkyoregana
  • 300 gmozzarelly

Instrukce

  • Brambory dobře omyjeme a osušíme. Nakrájíme je na plátky a posypeme přísadou do jídel.
  • Do pekáče dáme vodu, aby zakryla dno, přidáme brambory, tak aby se nepřekrývaly a pečeme 30 minut při 200°C.
  • Vyndáme je z trouby a na každý plátek přidáme plátek šunky.
  • Do pasírovaných rajčat přidáme olivový olej, dobře promícháme a lžičku směsi dáme na šunku. Navrch posypeme každý brambor nastrouhanou mozzarellou a pečeme dalších 7 minut, dokud se sýr nerozpustí.
6 Komentářů
  1. Naděžda Křičenská 1 rokem ago

    5 stars
    Brambory vypadají krásně.

    • Lenka Hudečková 1 rokem ago

      5 stars
      že, přímo lákají ke snězení

  2. Aneta Kollerová Mašková 1 rokem ago

    Klidně bych si dala. 🙂

  3. Author
    NelaVávrová 1 rokem ago

    Máme rádi i brambory na loupačku s máslem nebo kefirem.

    • Lenka Hudečková 1 rokem ago

      to my taky, a navíc to bylo jídlo mého dětství…

  4. Lenka Hudečková 1 rokem ago

    plněné brambory, jak jsou na obrázku, bych si dala s chutí 🙂

Napište komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Hodnocení receptu




©2024 Ženy s.r.o.

nebo

Přihlášení

nebo    

Zapomenuté heslo

nebo

Create Account