Bezlepkové plněné papriky bez masa

Vytisknout recept
V horké vodě propláchneme quinou.
Na oleji zpěníme šalotku, přidáme česnek, nastrouhaný celer, mrkev a cuketu.
Po chvilce trochu podlijeme vodou a přidáme quinou.
Dusíme do měkka. Potom odstavíme a necháme pod pokličkou dojít.
Do vychladlého přidáme strouhaný sýr, rozdrobenou fetu, nakrájenou nať, koření a vejce.
Promícháme a směsí plníme papriky, které polijeme olejem a posypeme česnekem. Pečeme půl hodiny.
Hodí se jen tak, nebo třeba i s rajskou omáčkou.
4ks - Paprika
1ks - Šalotka
ks - Olivový olej
1ks - Mrkev, celer-stejně jako mrkve
2ks - Vejce
ks - Česnek
1ks - Cuketa
ks - Majoránka, petrželka
70g - Quinoa
100g - Gouda
100g - Feta
příprava - 10
vaření - 35
Kategorie Hlavní jídlo
Uvařila AntonínMikeška

©2024 Ženy s.r.o.

nebo

Přihlášení

nebo    

Zapomenuté heslo

nebo

Create Account