Bábovka Víděnska

Vytisknout recept
Kategorie Dezert
Čas přípravy 10 minutes
Čas vaření 45 minutes
Uvařila NikolaKokesova

Ingredience

  • 250 ml Mléko
  • 160 g Cukr krupice
  • 150 ml Máslo
  • 2 lžíce Kakao
  • 250 g Polohrubá mouka
  • 1 ks Prášek do pečiva
  • 1 ks Vanilkový cukr
  • 1 ks Vejce
  • Tuk a strouhanka na vymazání formy

Instrukce

  • Mléko, krupicový cukr, máslo a kakao dáme vařit. Jakmile přejde varem, odstavíme a necháme vychladit. Potom přidáme mouku s práškem do pečiva, vejce, vanilkový cukr a zlehka zašleháme. Vlijeme do vymazané a vysypané formy na bábovku.
    Pečeme při teplotě 150 °C.

©2024 Ženy s.r.o.

nebo

Přihlášení

nebo    

Zapomenuté heslo

nebo

Create Account