Na premiéře muzikálu Doktor Ox Divadla Hybernia bylo rušno.
Na hvězdném koberci se střídala, jedná známá tvář za druhou. Nejvíce pozornosti zbudila Jiřina Bohdalová, která dorazila i se svým vnukem. Krásnou ozdobou byly dámy přítomných pánů v krásných róbách a s hřejivými úsměvy. Dlouho obletovaná byla Dáda Patrasová, která přišla podpořit svou dceru Aničku Slováčkovou, která v muzikálu také zpívá.
Hlavních rolí muzikálu Doktor Ox se zhostili Jiří Korn a Martin Pošta. V roli Sebastiana se alternují Peter Pecha a Petr Ryšavý. Hlavními hrdinkami jsou Petra Vraspírová, která se alternuje s Ivankou Korolovou a Zuzanou Holbeinovou.
Doktor Ox se může pochlubit nejen muzikálovými stálicemi, jako jsou Tomáš Trapl, Zbyněk Fric, Dita Hořínková, Jiří Zonyga, David Uličník nebo Renáta Podlipská, ale i mladými a tentovanými umělci Anna Slováčková, Lukáš Randák, Ondřej Bábor, Ladislav Korbel či Tomáš Smička.
Mě nejvíce zaujal samotný muzikál. Už dlouho tu nebylo představení, kde Vám mladí připomenou, že vlastním názorem a sebevědomým můžete dosáhnout i osobní svobody a lásky. A v současné době je toto představení více než aktuální. A to ještě parodií, humorem a melodickými písničkami.
Představení je jak pro starší, tak pro rodiny s dětmi, ale i pro mladé, které by mohlo zvednout od televizí a místo kina jim dopřát osobní zážitek.
Jak to vypadalo na předpremiéře muzikálu Doktor Ox v Divadle Hybernia, se můžete podívat ve fotogalerii.
https://www.facebook.com/pg/divadlohybernia/photos/?tab=album&album_id=1639472602824335

0 Komentářů

Napište komentář

©2024 Ženy s.r.o.

nebo

Přihlášení

nebo    

Zapomenuté heslo

nebo

Create Account