Používáte vatové tyčinky jenom pro ušní hygienu? Pokud ano, je jejich užití dosti omezené. Je totiž celá řada dalších věcí, ke kterým se dají použít. A to lépe než cokoliv jiného. Společně se na několik takových věcí podíváte. Budete zírat, k čemu všemu mohou být vhodné.

 

Odstraní řasenku

Potřebujete upravit svoje oči? Hlavně potom tím způsobem, že se rozhodnete eliminovat lehce rozmazanou řasenku? Namočte vatovou tyčinku do odličovače nebo tonika a jednoduše odstraňte šmouhu, která na oku nemá být.

Aplikuje oční krém

Aplikovat oční krém na správná místa těsně kolem očí nemusí být nijak jednoduché. Pokud je vaším cílem zvládnout to co nejlépe, použijte vatové tyčinky, kterými krém rozetřete přesně tam, kam potřebujete.

Aplikace mastí

Potřebujete aplikovat určitou mast jenom na přesné místo? Tedy třeba na podráždění, nebo na určitý pupínek? Naneste ji na vatovou tyčinku a potom přesně bodově aplikujte na to místo, které má být pomocí masti léčeno.

 

Domácí manikúra

Dbejte o své nehty jednoduše. Pokud potřebujete šetrně a také přesně odstranit lak z vašeho nehtu, není lepšího pomocníka. Stačí vatu namočit do odlakovače a potom už pouze třít jednoduše po vašem nehtu.

Jednoduché líčení

Chcete se nalíčit a zajistit, že váš make-up, nebo váš BB krém bude opravdu všude? Pokud ano, je to snadné. Na špatně dostupná místa, třeba oblast kolem vašich očí nebo pusy použijte váš vatový tampon.

Čištění propíchnuté kůže

Máte piercing a chcete o daný vpich dostatečně dbát? Tedy dané místo čistit a také dezinfikovat, aby se zde neobjevila jakákoliv infekce? I tady k tomu nejlépe pomůže právě vaše vatová tyčinka, kterou stačí namočit do příslušného roztoku a ten aplikovat na dané místo.

Barvení obočí

Chcete zlepšit vzhled vašeho obočí a aplikovat na něho tmavší odstín? Pokud nevíte jak na to, tak není důvod hledat jakékoliv složitosti. Pomůže opět to nejjednodušší. V tomto případě osvědčená vatová tyčinka.

0 Komentářů

Napište komentář

©2024 Ženy s.r.o.

nebo

Přihlášení

nebo    

Zapomenuté heslo

nebo

Create Account