Podívám se dnes na období od novoluní k novoluní – je ještě opepřeno Samhainem. Jsme uprostřed cyklu od novoluní ve Vahách, které bylo o ostrém a pečlivém vidění a činění v oblasti vztahů, řádu, a všeho, co potřebuje v našem životě rovnováhu – do novoluní ve Štíru, kde podle výkladu bude čas „jako když si ďábel přijde pro plnění smlouvy“.  Dotlačeni do kouta, šlápnutí na bolavé místo, nebo jasný ukazatel, kudy… Hluboce vyvřelé emoce, situace, vidění i nejednoduché pravdy.  Takže je to jednoduché – co se nám ukázalo kolem 9. října, to nám to spočítá kolem 7. listopadu. Spravedlivě a bez milosti. Čas restů emocionálních, vášnivých, živých, vztahových a osudově směřujících.
Je tedy opravdu výzvou se čistě jen teoreticky podívat na celé to období, které mezi tím vidíme. Páže holí a Milenci jsou už jen takovou podporou, která dopřesňuje výše řečené. Někdy se nám do toho nechce, tušíme, víme, ale nevěříme si? Nechce se? Nejsme si jisti… s časem postupujícím k listopadovému novoluní si budeme víc a víc jisti. Možná netřeba věci uspěchávat, jen je pozorovat, ale brát pevně na vědomí, co nám osud v tyto dny a týdny ukazuje – je to směr, který bude víc a víc jasný až tedy skončí u novoluní ve Štíru. Milenci i ďábel mají na kartě jedno společné, zobrazuje dvojici, která k sobě patří, ale na jedné kartě je pod andělskou ochranou, na druhé pak svázána závislostí, zvykem, zlem, prostě ďáblem – tou druhou energií.  Dá se říci, že tento čas za námi nějak táhne to novoluňové téma… stále se ho nemůžeme zbavit… a pořád si říká o pozornost.
Je to čas náprav toho, co je špatně, čas vidění nesprávných návyků a jejich náprava? Jedno je ale společné tomu všemu -my to tušíme, v nitru to tušíme, jen někdy to zakrýváme nebo před tím utíkáme do povrchnosti, starostí, výmluv…. Abychom to řešit nemuseli. V tom případě si to přijde pro nějakou daň kolem 7. listopadu. Ale cokoliv budete pozorovat, do čeho se zaměříte, to bude výraznější a výraznější – a nejste-li si něčím jisti, s listopadem už budete. A to je dobrá zpráva. Pak se otvírá doba, kdy můžeme přesně zacílit.  Novoluní v prosinci už bude Střelci – a tam budeme už mít jasno!
 

0 Komentářů

Napište komentář

©2024 Ženy s.r.o.

nebo

Přihlášení

nebo    

Zapomenuté heslo

nebo

Create Account