Vánoce se blíží a já Vás zvu na 4. Charitativní bazar pro psy a kočky bez domova, který se bude konat 15. a 16. prosince v kavárně Ypsilon CAFÉ (Spálena 16, Praha 1). Protože jsou Vánoce tak krásnými svátky plnými tradic a úsměvu na rtech, rozhodli jsme se, že spojíme síly a uděláme Vánoce v útulku trošičku hezčími.

Přijďte si v rámci nákupů vánočních dárků vybrat dámské, dětské i pánské módní oblečení (nové i lehce onošené), doplňky do bytu, ale také vychutnat vynikající kávu v kavárně. A pozor … možná se zastaví i herci divadla Ypsilon. O všem Vás budeme průběžně informovat. 
https://www.facebook.com/events/2206526989620736/

Ceny prodejních věcí:
10 – 50 Kč = trička, tílka, šperky
30 – 100 Kč = košile, saka, svetry, doplňky do bytu
50 – 130 Kč = kalhoty, bundy, vesty, kabelky, boty

V prvních třech bazárcích jsme vybrali přes 33 tisíc korun a za to chceme poděkovat všem, kdo se zapojili do příprav a organizace, dále kavárně Ypsilon CAFÉ za poskytnutí prostorů, a také těm, co darovali své krásné kousky do našeho bazárku, protože bez nich by to samozřejmě nešlo!

Fotografie z předchozích ročníků naleznete zde: https://www.facebook.com/pg/agenturamaitess/photos/?tab=album&album_id=1260900173949672

A koho letos chceme podpořit? 
Organizaci Pet Heroes (www.petheroes.cz), která pečuje o handicapovaná zvířata v Handipet Rescue u Mělníka. Dále podporují ostatní útulky po celé republice prostřednictvím projektu Psí přání, kde můžete zvířátkům nakoupit přesně to, co potřebují. Mimo jiné organizují přednášky pro dobrovolníky, starají se o nejrizikovější skupinu a tou jsou štěňata, starají se o svůj obchůdek a hlavně … nemají žádnou podporu od státu. Všechny peníze získávají ze svých prostředků a právě proto, jsme se rozhodli pro ně nějaké peníze získat. 

Pokud byste rádi něčím (oblečením, doplňky, ale i věci pro pejsky a kočičky) přispěli do bazárku, budeme moc a moc vděčni. Prosím kontaktujte organizátorku bazaru Báru Lupínkovou zde na Facebooku, na tel. čísle 720 212 333 nebo e-mailu: ba************@se****.cz

Sdílejte, zvěte své přátelé a přijďte si něco koupit a přispět tak na ty čumáky bez rodin :).

Těšíme se! 

15. prosince 12 – 18 hod.
16. prosince 10 – 17 hod.

Bára a její tým MAITESS

PS: oblečení budeme po celou dobu trvání bazárku doplňovat 🙂

0 Komentářů

Napište komentář

©2024 Ženy s.r.o.

nebo

Přihlášení

nebo    

Zapomenuté heslo

nebo

Create Account