Nepečený borůvkový cheesecake s lučinou
-
Čas zrání, čas sběru, čas šípků
PetraFencl||Recepty
Ačkoliv asi naše babičky a dávní předkové netušili, jaké konkrétní vitamíny šípky obsahují, věděli naprosto přesně, že šípky jsou...
-
HORKÁ PROTEINOVÁ ČOKOLÁDA
NelaVávrová||Recepty
Asi neznáme nikoho, kdo by si rád neužil chvíle pohody s šálkem horké čokolády.
-
Avokádová roláda
NelaVávrová||Recepty
Avokádová roláda avokádo140 x 1 gvejce slepičí5 x malý kus (50 g)sůl kuchyňskášpetka (2 g)Šunka nejvyšší jakosti 95% Řezníkův...
-
Pstruh na másle a na bylinkách
Jiří Hudeček||Recepty
Pstruh na másle a na bylinkách 2 ks Pstruh6 ks Brambory2 lžička SůlPepřŠalvějMátaTymián100 g Máslo0,5 dcl Olej Martina, žena...
-
Luštěninové karbanátky.
KamilaKřivčíková||Recepty
Luštěninové karbanátky. 1 ks Bobkový list1 špetka Sůl2 ks Vejce1 ks Cibule1 hrst Majoránka1 hrst Strouhanka250 g Largi luštěninová...
-
jednoduché koláčky ze tří surovin
Jaroslava Korpášová||Recepty
Z hladké mouky, másla a smetanového sýru uděláme těsto. Já tentokrát použila hladkou mouku špaldovou (Babiččinu) a smetanový sýr...
-
Krém z bílých fazolí
NelaVávrová||Recepty
Krém můžeme s úspěchem ozdobit chlebovými krutony i výrazným dýňovým nebo bylinkovým olejem.
-
Chřest s parmazánem a lososem
EvaGoldmannová||Recepty, hlavní chod
Chřest s parmazánem a lososem 8 ks Chřest2-3 lžíce Máslo4 lžíce Kukuřičná strouhankaHoblinky pamazánuBylinky Už jste vyzkoušely blanšírovaný chřest...