Mlsáme zdravě

Vytisknout recept

Všechny vyjmenované suroviny (kromě kávy a kakaa) jsem dala do hnětací mísy

a vymíchala metlami do hustého krému.

 

Formu na dorty jsem vyložila potravinovou fólií a na dno naskládala piškoty,

zakapala je vychlazenou kávou, do které jsem přidala asi lžíci rumu.

Na piškoty jsem dala krém, znovu vrstvu piškotů, zalila kávou, krém a piškoty.

Vrchní vrstva je krém.

A zcela navrchu posypáno dobrým kvalitním holandským kakaem.

Zakryjeme fólií a dáme chladit do lednice.

Není to díky piškotům asi zcela zdravý dort, ale vše ostatní jsem se snažila 

udělat zdravé.

Jedlé už asi po dvou hodinách, ale lepší je nechat dort vychladit do druhého dne,

aby piškoty hezky zvláčněly a chutě se spojily.

 

 

Hudlenka


500g - bílý jogurt poctivý, hustý
200g - zakysaná smetana
250g - jogurt netučný
2-3lžíce - Stévie cukr
1ks - vanilkový cukr
240 g - piškoty
ks - kakao na posypání
1/2hrnek - silná káva instatní
příprava - 20
vaření - 0
Kategorie Dezert
Porce 0
Uvařila Lenka Hudečková

©2024 Ženy s.r.o.

nebo

Přihlášení

nebo    

Zapomenuté heslo

nebo

Create Account