Ricottový krém s mangovou pěnou
-
Kuracie prsia pod zemiakovými kôpkami
Emília Balonová||Recepty, hlavní jídlo
Kuracie prsia pod zemiakovými kôpkami 4 ks Kuracie prsia250 g Zemiakov varených v šupke200 g Eidamu2 ks Varené mrkvy2...
-
Sladové perníčky
Irča Holčáková||Recepty
Sladové perníčky ● 100 ml piva Zlatý Bažant ● 100 g sušených švestek● 100 g moučkového cukru● 150 g...
-
Houbový kuba v portobellu – tradiční české jídlo na Vánoce
KristinaGrey||Recepty
Sušené houby namočte do horké vody na cca 10-15 min. před použitím k vaření receptu. Slijte je, ale vodu...
-
Langoš
IvčaHybnerová||Recepty
Ingredience smícháme a necháme nakynout asi 1,5 h a vytvarujeme si langoše a poté dáme do většího hrnce 1...
-
Hrníčková buchta
WerushkaLapačová||Recepty
Všechny ingredience dobře promícháme a dáme péct na 3,5 minuty do mikrovlnné troubySpetkks - Sul4lžíce - Hl.mouka3lžíce - Cukr1ks...
-
Zapečená kuřecí prsa
NelaVávrová||Recepty
Zapečená kuřecí prsa Kuřecí prsa 600 gLoupaná rajčata 400 gCibule bílá 1 ksTřtinový cukr 1 lžíceSušené oregáno 1 lžičkaSušená...
-
Vinove keksy
JankaOndrejková||Recepty
Vsetko zmiesame, nechame 3 hodin ypostat, vykrajujeme a upecene obalujem v cukre250g - palmarin200g - hladka muka7lžíce - biele...
-
Zázvorový lék
JitkaValachovičová||Recepty
Zázvorový lék 1 hrnek Čerstvý zázvor1/2 hrnek Med nebo třtinový cukr250 ml Voda1 hrst Čerstvá máta Postup přípravy:Čerstvý zázvor...