Pesto z medvědího česneku – hodí se na ochucení spousty jídel
-
Polévka z podmáslí
Zdeňka Zajíčková||Recepty
Máte rády podmáslí? Pak vám zachutná i tahle ve stylu tradiční kulajdy. Z másla a mouky uděláme jíšku, kterou...
-
Sladové perníčky
Irča Holčáková||Recepty
Sladové perníčky ● 100 ml piva Zlatý Bažant ● 100 g sušených švestek● 100 g moučkového cukru● 150 g...
-
Špenátovo-pórkový krém
AlenaMikešková||Recepty
Špenátovo-pórkový krém 500 g Špenát čerstvý, nebo mražený1 ks Česnek1/2 ks Pórek100 ml Smetana600 ml Vývar1 ks Cibule na...
-
Bezový sirup
KateřinaŠlimarová||Recepty
Květy bezu opatrně opláchněte studenou vodou tak, abyste z nich neomyli všechen pyl – to on určí kvalitu...
-
Mrkvová bábovka s ovesnými vločkami a ořechy
Jaroslava Korpášová||Recepty
zdravější verze oblíbené české klasiky
-
Salát s vepřovým masem
LenkaBláhová||Recepty, salát
Salát s vepřovým masem 500 g Vepřové maso5 ks Vejce1 ks Ledový salát250 g Skleněné nudle1 ks AvokádoOlivový olejMořská...
-
Nepečený borůvkový cheesecake s lučinou
LibušeStřebovská||Recepty
Tenhle nádherný nepečený dort z Lučiny bude ozdobou každé oslavy. Výrazná barva, elegantní zdobení a hlavně vyladěná chuť zaručí,...
-
Střecha – nepečený dezert
LucieCvetlerová||Recepty
Povolené máslo utřete s cukrem, přidejte tvaroh a kysanou smetanu a vše smíchejte. Na alobal si rozložte světlé sušenky...