Dip na lososa o ostatní ryby

Vytisknout recept
Kategorie Přílohy
Čas přípravy 10 minutes
Porce 0
Uvařila HelenaSvatková

Ingredience

  • 1 ks Zakysaná smetana
  • 1 lžíce Dijonská hořčice
  • 1 špetka Sůl
  • 1 špetka Prášková stévie (97%)
  • 1 lžíce Citronová šťáva
  • 1/2 hrnek Čerstvý kopr

Instrukce

  •      Do kysané smetany přidáme lžíci dijonské francouzské hořčice, sůl, pepř (já používám na dipy bílý), stévii a citronovou šťávu a vše dobře promícháme. Nakonec přidáme čerstvý kopr drobně nasekaný (já používám nůžky na bylinky). Vložíme na pár hodin do lednice, aby se kopr spojil s ostatními ingrediencemi a dip měl výbornou chuť.
         Tento dip používám nejen na lososa, ale i ostatní ryby, jako například na tuňáka a tresku tmavou. 
         Pokud někomu nevadí používání cukru, může jím nahradit stévii.

©2024 Ženy s.r.o.

nebo

Přihlášení

nebo    

Zapomenuté heslo

nebo

Create Account