Dip na lososa o ostatní ryby

Vytisknout recept
     Do kysané smetany přidáme lžíci dijonské francouzské hořčice, sůl, pepř (já používám na dipy bílý), stévii a citronovou šťávu a vše dobře promícháme. Nakonec přidáme čerstvý kopr drobně nasekaný (já používám nůžky na bylinky). Vložíme na pár hodin do lednice, aby se kopr spojil s ostatními ingrediencemi a dip měl výbornou chuť.
     Tento dip používám nejen na lososa, ale i ostatní ryby, jako například na tuňáka a tresku tmavou. 
     Pokud někomu nevadí používání cukru, může jím nahradit stévii.
1ks - Kysaná smetana
1lžíce - Dijonská hořčice
1špetka - Sůl
1špetka - Prášková stévie (97 %)
1lžíce - Citronová šťáva
1/2hrnek - Čerstvý kopr
příprava - 10
vaření - 0
Kategorie Přílohy
Uvařila HelenaSvatková

©2024 Ženy s.r.o.

nebo

Přihlášení

nebo    

Zapomenuté heslo

nebo

Create Account