Kuracie prsia s provensálskym korením a zeleninou
-
Zapečené kuřecí řízky na tatarské omáčce s bramborovými noky
Naděžda Křičenská||Recepty
Postup: Omyjeme a očistíme kuřecí řízky. Maso osolíme, opepříme a posypeme rozmarýnem. ( mletým i snítky) Dáme je...
-
Srbský Ajvar – vynikající k masu nebo grilované zelenině
MarieVeselá||Recepty
Trošku náročnější recept na výbornou a netradiční, hustou pastu. Pro zajímavější chuť můžeme přidat chilly Troubu rozpalte na 200...
-
Medový koláč s vločkami
MarcelaSoukupová||Recepty
Ve velké míse zamíchat suché potraviny V menší misce: zamíchat zalít sodu horkou vodu – a nechat vyšumět máslo,...
-
Zdravější verze sekané
JanaRaulová||Recepty
Nejdříve si uvaříme pohanku podle návodu a necháme okapat. Mleté maso si dáme do mísy,přidáme okapanou pohanku,1 vajíčko,sůl podle...
-
Dvoubarevné rohlíčky
NelaVávrová||Recepty
Dvoubarevné rohlíčky Na světlé těsto150 g hladké mouky na křehké pečivo100 g másla40 g moučkového cukru1 žloutek1 lžička citronové...
-
Rýchla večera: Zapekané gnocchi s paradajkovou omáčkou a syrom
Monika Galgócziová||Recepty
Naša včerajšia rýchla a chutná večera... 😀 Gnocchi uvaríme v osolenej vode podľa návodu. Kým sa nám varia, nakrájame si...
-
Rebarborovo-višňový kváskový koláč s posýpkou
Emília Balonová||Recepty
Rozkvas 150 g hladkej múky špeciál pšeničnej 00 150 g mlieka 1 PL ražného kvásku Všetko dobre premiešame a...
-
Jablečný nákyp
Nikola Sladká||Recepty
Oloupaná jablka nakrájíme na kousky, zasypeme polovinou cukru, zalijeme vodou a podusíme do měkka. Potom prolisujeme a osladíme zbytkem...