Zdravější verze sekané
-
Zdravá roláda
Lenka Hudečková||Recepty
Oddělíme si žloutky od bílků, k bílkům přidáme špetku soli a vyšleháme sníh. V další míse máme žloutky, přidáme...
-
Vepřová kýta v kapustě
Lenka Hudečková||Recepty
Kapusta, to je zelenina, kterou mám ráda, ale většinou mě odradí dvou až tříkilové hlavy v obchodě. V týdnu...
-
Mušličky plnene špenatom
Miroslava KulichovaKulichova||Recepty
Vyvarite cestoviny mušlicky,povarit špenat trochu nechat vychladnut a primešate syr tofu(podla potreby) a naplnite mušličky poukladate na plech a...
-
Domácí špaldové sušenky: Dopřejte si mlsání bez výčitek
TerezaLavičková||Recepty
Rádi si k odpolední kávě pochutnáváte na dezertu? Špaldové sušenky slouží jako vhodná alternativa pro všechny, kteří si chtějí...
-
Dýňové BIO lívance s moukou ze žlutého hrachu
MichaelaLejsková||Recepty
Z dýně si připravíme pyré (dýni podusíme s trochou vody a rozmixujeme). Všechny suroviny smícháme a těsto necháme 5...
-
Tuňáková pomazánka
LucieLízlerová||Recepty
Naše rodina je známa, že děláme nespočet skvělých pomazánek. Ať pro své známé při oslavě, nebo jen tak pro...
-
Šošovicova natierka
JankaOndrejková||Recepty
Šošovicu dáme variť do osolenej vody asi na 6-7 minút. Precedíme, necháme vychladnúť a dame do misky.Vajce uvaríme natvrdo...
-
Šlehačkové cukroví
Patricie Podaná||Recepty
Tuk necháme řádně změknout. Do mísy nasypeme mouku,přidáme tuk a šlehačku. Zpracujeme těsto,ketré dáme na 15 minut do lednice....