RAW TATARÁK (ocení i masojedi)
Ingredience
- 2 ks Zralé avokádo
- 3 ks Kapie
- 1 stroužek Česnek
- 2 hrst Nasekaná sušená rajčata
- 1 hrst Nasekaná jarní cibulka
- 1 lžíce Olivový olej
- 1 špetka Sůl, pepř
Instrukce
- Základem jsou rozmačkaná avokáda s nasekanou jarní cibulkou (2 avokáda, hrst cibulky).Zbytek surovin lze hodit normálně do food procesoru (robota, sekáčku…).Takže 3 červené papriky kapie, dvě hrsti nasekaných sušených rajčat, 1 větší stroužek česneku (jsme-li milovníci česneku, dáváme dva až pět podle velikosti a chuti). Dále lžíci panenského olivového oleje a trochu pepře. Umixovanou směs smíchejte s avokádovým základem a hotovo.Žádná tepelná úprava, vše syrové, aby si pochutnaly všechny buňky v těle! (bohužel nemám foto, vždy se sní rychleji než se stihne vyfotit! 🙂 )