RAW TATARÁK (ocení i masojedi)

Vytisknout recept
Kategorie Chuťovka
Čas přípravy 10 minutes
Porce 0
Uvařila KristinJanošíková Brokešová

Ingredience

  • 2 ks Zralé avokádo
  • 3 ks Kapie
  • 1 stroužek Česnek
  • 2 hrst Nasekaná sušená rajčata
  • 1 hrst Nasekaná jarní cibulka
  • 1 lžíce Olivový olej
  • 1 špetka Sůl, pepř

Instrukce

  • Základem jsou rozmačkaná avokáda s nasekanou jarní cibulkou (2 avokáda, hrst cibulky).
    Zbytek surovin lze hodit normálně do food procesoru (robota, sekáčku…).Takže 3 červené papriky kapie, dvě hrsti nasekaných sušených rajčat, 1 větší stroužek česneku (jsme-li milovníci česneku, dáváme dva až pět podle velikosti a chuti). Dále lžíci panenského olivového oleje a trochu pepře. Umixovanou směs smíchejte s avokádovým základem a hotovo.
    Žádná tepelná úprava, vše syrové, aby si pochutnaly všechny buňky v těle!  
    (bohužel nemám foto, vždy se sní rychleji než se stihne vyfotit! 🙂 )

©2024 Ženy s.r.o.

nebo

Přihlášení

nebo    

Zapomenuté heslo

nebo

Create Account