Moje srdeční záležitost: Spaghetti aglio olio e peperoncino

Vytisknout recept
Kategorie Hlavní jídlo
Čas přípravy 10 minutes
Čas vaření 20 minutes
Uvařila MonikaPopelářová

Ingredience

  • 250 g Špagety
  • 10 stroužek Česnek
  • 3 lžíce Olivový olej
  • 2 ks Chilli paprička
  • 1 hrst Rukola
  • 1/2 dcl Zeleninový vývar

Instrukce

  • Špagety uvaříme al dente. Mezitím si nakrájíme papričku a oloupaný česnek na plátky (já mám raději silnější plátky). Na pánvi rozehřejeme olej (nesmí se přepálit!!!), do kterého přidáme nakrájený česnek a papričky. Velmi zlehka orestujeme (jen do změknutí česneku - ne dozlatova). Přidáme špagety a zeleninový vývar a vše prohřejeme a promícháme dohromady. Ihned servírujeme. Výborné jsou se sýrem pecorinem. Na ozdobu použijte něco zeleného.

©2024 Ženy s.r.o.

nebo

Přihlášení

nebo    

Zapomenuté heslo

nebo

Create Account