Len a lněný olej jsou nejbohatšími přírodními zdroji kyselin omega 3 a obsahují dvakrát tolik omega 3 mastných kyselin než výrobky z rybího oleje a to všechno bez pachuti a za dostupnější cenu.
 
     Vysoce kvalitní za studena lisovaný lněný olej má lahodnou oříškovou chuť, díky níž je snadné zařadit ho do stravy v podobě salátových dresinků nebo různých kaší, zamíchat ho do jogurtu nebo smíchat s koktejlem.
 
     Dokáže Vás chránit před následujícími nemocemi
Srdečním chorobami
Mozkovou mrtvicí
Cukrovkou
Vysokým cholesterolem v krvi
ADHD
Vysokým krevním tlakem
Rakovinou
Revmatickou artritidou
Depresemi
Roztroušenou sklerozou
Alergiemi
Suchou pokožkou, lupénkou a ekzémem
 
          Před několika lety jsem tento olej dostala od dcery, která je mimochodem kromě své profese také certifikovaná výživová poradkyně a doporučila nám ho s manželem pravidelně užívat. Je to pro mě už naprostou samozřejmostí, že ho užívám každý den, přidávám si ho do mysli bez cukru, salátových dresinků a nebo přímo 2 lžičky ráno nalačno. Rovněž ho kupuji pro kamarádky, které trpí na zácpu a velice jim pomáhá. Pro zdraví se opravdu snažím udělat vše, co mi odborníci doporučí, dnes jsou to opravdu velké možnosti.
 
     Manžel si oblíbil i olivové oleje, které mají také spousty zdravotních účinků.
 
 
 
 
 
  

1 Komentář
  1. Kamila Novotná 1 rokem ago

    Já používám lněný olej na saláty a celé mojí rodině velice chutná. Nedávno jsem si koupila ještě další oleje z různých ořechů, bylin, ale i avokáda. Každý má svou specifickou chuť a v salátech jsou výborné. Mám štěstí, že moje rodina ráda experimentuje, a tak můžu zkoušet různé recepty.

Napište komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

©2024 Ženy s.r.o.

nebo

Přihlášení

nebo    

Zapomenuté heslo

nebo

Create Account