Čokoládová tofu pěna

Vytisknout recept
Tereza Macková, známá jako TerezFitmomof4, vydává svou první kuchařku, k níž ji inspirovala snaha najít rovnováhu mezi zdravím, rodinou a každodenním shonem. V dvojkuchařce naleznete část věnovanou slaným receptům a část sladkým. Zde je malá ochutnávka.
Kategorie Dezert
Kuchyně Ostatní
Čas přípravy 20 minutes
Celkový čas 20 minutes
Porce 0 Individuální
Uvařila Kristýna Solničková

Ingredience

  • 80 g vysokoprocentní čokolády
  • 2 lžičky rozpustné kávy nebo jedno espresso
  • 400 g silken tofu

Instrukce

  • Čokoládu rozehřejete na vodní lázni.
  • Potom ji rozmixujete s tofu a kávou, popřípadě medem, opravdu pečlivě dohladka.
  • Naservírujete do sklenic a necháte pár hodin v lednici. Podávejte třeba s lesním ovocem.

Notes

TIP | Můžete přidat kapku sladidla, pokud máte rádi „sladší“ chutě. Výborný je třeba
javorový sirup nebo med…
Zdroj a foto: Tereza Macková/TerezFitmomof4 (byterez.com)

©2025 Ženy s.r.o.

nebo

Přihlášení

nebo    

Zapomenuté heslo

nebo

Create Account