Tereza Macková, známá jako TerezFitmomof4, vydává svou první kuchařku, k níž ji inspirovala snaha najít rovnováhu mezi zdravím, rodinou a každodenním shonem. V dvojkuchařce naleznete část věnovanou slaným receptům a část sladkým. Zde je malá ochutnávka.
Kategorie Dezert
Kuchyně Ostatní
Čas přípravy 20 minutesmin
Celkový čas 20 minutesmin
Porce 0Individuální
Uvařila Kristýna Solničková
Ingredience
80gvysokoprocentní čokolády
2lžičky rozpustné kávy nebo jedno espresso
400gsilken tofu
Instrukce
Čokoládu rozehřejete na vodní lázni.
Potom ji rozmixujete s tofu a kávou, popřípadě medem, opravdu pečlivě dohladka.
Naservírujete do sklenic a necháte pár hodin v lednici. Podávejte třeba s lesním ovocem.
Notes
TIP | Můžete přidat kapku sladidla, pokud máte rádi „sladší“ chutě. Výborný je třebajavorový sirup nebo med…Zdroj a foto: Tereza Macková/TerezFitmomof4 (byterez.com)