Se špenátem se to má tak, že někdo ho miluje a jiný nesnáší.
Mohou za to většinou školní jídelny našeho dětství, kdy nám kuchařky kydly
na talíř zelenou nevábně vypadající hmotu, která byla nepoživatelná.
Mě naučila dělat dobrý špenát kuchařka u dětí ve školce, a od té doby ho mám
teprve ráda. Dnes se dá koupit špenát čerstvý, mražený, sekaný, ochucený,
ale stále se i prodává protlak, který já již ale obejdu v obchodě obloukem.
I když kdo ví, třeba je již zcela jiný než před 30.ti lety 🙂
na talíř zelenou nevábně vypadající hmotu, která byla nepoživatelná.
Mě naučila dělat dobrý špenát kuchařka u dětí ve školce, a od té doby ho mám
teprve ráda. Dnes se dá koupit špenát čerstvý, mražený, sekaný, ochucený,
ale stále se i prodává protlak, který já již ale obejdu v obchodě obloukem.
I když kdo ví, třeba je již zcela jiný než před 30.ti lety 🙂
teprve ráda. Dnes se dá koupit špenát čerstvý, mražený, sekaný, ochucený,
ale stále se i prodává protlak, který já již ale obejdu v obchodě obloukem.
I když kdo ví, třeba je již zcela jiný než před 30.ti lety 🙂
I když kdo ví, třeba je již zcela jiný než před 30.ti lety 🙂












