Češi patří mezi vášnivé cestovatele a jako národ jsme jedni z nejzcestovalejších v celé Evropské unii. Ne každému se však podaří své cestovatelské sny naplnit – ať už kvůli finančním omezením, náročné administrativě, nebo povinnostem. Sny tak často zůstávají neuskutečněné. S Milkou si ale můžete nejen vychutnat tu nejjemnější čokoládu, ale také zasoutěžit o exotickou dovolenou snů a své přání si splnit. Stačí si dopřát svou oblíbenou čokoládu a užívat si chvíle pohody, které vás mohou zavést třeba až na Maledivy nebo Mauricius.

Češi milují odměny a cestování – často dokonce obojí najednou. Až 60 % z nich považuje cestování za neodmyslitelnou součást života, což dělá z Čechů čtvrtý nejzcestovalejší národ v Evropské unii. S příchodem chladnějších měsíců si lidé chtějí prodloužit léto, a proto se poohlíží po exotických rájích. Spoustu Čechů však má cestovatelské sny, které si zatím nesplnili – ať už kvůli obavám, překážkám nebo finančním nákladům. Milka však přináší příležitost tyto sny uskutečnit a vyrazit na cestu do exotiky. Stačí si udělat chvilku pro sebe a dopřát si požitkářskou odměnu v podobě čokolády Milka. Zažijete tak požitek z jedinečné čokolády Milka MMMAX plné vrstev bohatých chutí. Každá vrstva vás potěší natolik, že vydáte ten nejblaženější zvuk ze všech – „MMMMMMMMMM“. A právě toto lahodné „MMM“ vám nyní může přinést i skvělou výhru.

Vychutnejte si Milku MMMAX a vyhrajte exotickou dovolenou

Vyhrát nezapomenutelnou dovolenou v exotickém ráji nikdy nebylo jednodušší. Stačí si jen vybrat svůj oblíbený výrobek Milka a zapojit se do naší exkluzivní soutěže. Užijte si chvíli na MMMAXimum, zaznamenejte své požitkářské „MMM“ a získejte šanci na výhru. Soutěžíte o zájezd do exotické destinace dle vlastního výběru v hodnotě 100 000 Kč a navíc každý den o 5 000 Kč.

Tip redakce:

Milka MMMAX 300 g

S lahodnou čokoládou Milka MMMAX (300 g) si můžete užít chvíle pohody s rodinou, přáteli, ale klidně si svůj „MMM“ moment můžete vychutnat o samotě. Vrstva po vrstvě lahodné čokolády Milka vás přenesou do nejpříjemnější části vašeho dne. Blažené „MMM“ vás však může přenést třeba až na pláž slunných MMMalediv nebo MMMauricia. Dopřejte si chvilku pro sebe, ochutnejte jednu z neodolatelných příchutí čokolády Milka MMMAX – například Milka Strawberry Cheesecake, Milka Oreo nebo Milka Toffee Wholenut a zapojte se do soutěže o zájezd za 100 000 Kč dle vlastního výběru nebo výhru 5 000 Kč denně.

Milka Cookies Sensations Choco Inside (156 g)

Neodolatelné sušenky Milka Cookies Sensations Choco Inside jsou plné kousků té nejjemnější čokolády z alpského mléka. Dopřejte si chvilku pro sebe a odměňte se sušenkami, které vás přenesou na to nejpohodlnější místo – možná až na MMMaledivy či MMMauricius. Nechte se unést požitkem a zapojte se do soutěže s Milkou o zájezd za 100 000 Kč dle vlastního výběru nebo 5 000 Kč denně.

Více informací najdete na www.promo.milka.com.

 

Foto a text: se souhlasem Milka

Tagy:
0 Komentářů

Napište komentář

©2024 Ženy s.r.o.

nebo

Přihlášení

nebo    

Zapomenuté heslo

nebo

Create Account