Přirozená krása je dnes často vytlačována podivným kultem umělosti, který nastolily sociální sítě, sebevědomí žen tak dostává na frak a najít na všem něco pozitivního je stále těžší. Charitativní projekt Vuchlady si klade za cíl toto změnit a jeho 6. ročník je právě v plném proudu.

Společně za dobrou věc

Již od roku 2019, kdy projekt Vuchlady vznikl s cílem podporovat ženy v cestě za zdravým sebevědomím a sebepřijetím, vybírá Vuch ženu, která se na jeden rok stane tváří, modelkou a múzou značky. Kromě již uvedeného podporuje tento projekt také přirozenou krásu a pozitivní přístup k životu, zároveň se vždy snaží i pomoci těm, jež to potřebují nejvíce. V letošním roce tak Vuchlady podává pomocnou ruku neziskové organizaci Fuck Cancer podporující mladé onkologické pacienty a šířící osvětu o problematice onkologických onemocnění. Jelikož jednou z věcí, kterou lidé, jimž byla diagnostikována rakovina, potřebují nejvíce, je empatie, promítla se rovněž do motta letošního ročníku, které zní: „Síla empatie, síla žen“.

Porozumění, podporu a notnou dávku síly totiž potřebují a zároveň prokazují nejen pacienti samotní, ale také jejich nejbližší. Aby jejich boj se zákeřnou nemocí byl trochu snazší, existují organizace jako právě Fuck Cancer. Na její aktivity Vuch věnuje 100 Kč za každou přihlášenou ženu do Vuchlady a dalších 100 Kč pak za sdílení prostřednictvím sociálních sítí. Konkrétně veřejným sdílením soutěžní fotografie na Facebooku pod #vuchlady nebo na Instagramu prostřednictvím označení #vuchlady a označení profilu @Vuchlady na fotografii.

Foto: se souhlasem Vuch

Krása má mnoho podob, každá žena má šanci

Vuchlady je o opravdové kráse, přihlásit se tedy může jakákoliv žena či dívka, a to až do 31. srpna 2024. Na www.vuchlady.cz stačí vyplnit krátký medailonek a přiložit fotografii, možná právě vy budete mezi 40 semifinalistkami, od kterých si odborná porota vyžádá bližší představení. 10 finalistek následně představí veřejnosti, která v době od 13. září do 6. října zvolí vítězku, jež si odnese titul Vuchlady 2024, finanční odměnu a zásobu produktů značky Vuch. Novinkou letošního ročníku je rovněž vyhlášení druhého a třetího místa. Dámy, které se umístí na těchto pozicích si taktéž odnesou peněžní odměnu a produkty Vuch.

Přihlášené ženy a dívky se navíc budou moci zúčastnit velkolepé akce oslavující ženskou sílu a empatii, kde se kromě dalších osobností setkají i s ambasadorkou letošního ročníku, kterou se stala velmi inspirativní a stále pozitivně naladěná moderátorka Lucie Borhyová. Vuch tak opět prostřednictvím módy přináší radost a aktivně podporuje udržitelnost a charitativní projekty.

Foto: se souhlasem Vuch

Možná si říkáte, že soutěž není pro vás, což je však velký omyl. Zde se nehraje na zdánlivou dokonalost, ale na opravdovost. I kdybychom vás nepřesvědčili k účasti, nezapomeňte každý den oslavovat svou ženskou sílu a empatii, pokuste se v každé temnotě vidět světlo a bude se vám mnohem lépe a šťastněji žít.

Zdroj: Vuch

Foto: Shutterstock a se souhlasem Vuch

Tagy:
0 Komentářů

Napište komentář

©2024 Ženy s.r.o.

nebo

Přihlášení

nebo    

Zapomenuté heslo

nebo

Create Account