Spodní prádlo sice nosíme každý den, ale i tak drtivá většina z nás při jeho výběru chybuje. Své o tom ví i Michaela Vlčková, zakladatelka společnosti La Marque, jež se specializuje na kvalitní značkové prádlo a především na dokonalý zákaznický servis.
Jak bychom měly nakupovat spodní prádlo a proč se opravdu vyplatí znát svou velikost?

Svěřte se odborníkům
Sehnat padnoucí podprsenku je skoro věda. Ostatně jak říká Michaela Vlčková, 8 z 10 žen nosí špatnou velikost spodního prádla – většinou mají velký obvod a malý košíček.
„To ale není jejich chyba,“ ujišťuje Michaela, „výběr správné velikosti podprsenky patří do rukou odborníků. Moje rada tedy zní, nechejte si poradit.“

Zakladatelka společnosti La Marque Michaela Vlčková podniká v oblasti spodního prádla již více než 25 let. Díky ní i proškolenému personálu mají tisíce žen dokonale padnoucí spodní prádlo či plavky.
Sama Michaela jezdí 2krát ročně na produktová školení od všech dodavatelů. A poté pravidelně vzdělává personál svých prodejen a obchodní partnery v České i Slovenské republice. Proškolený personál je pak schopen každé zákaznici nabídnout přesně padnoucí prádlo. Ostatně jen u podprsenek hlídá 5 základních bodů, jež zajistí správnou velikost.

„Obvod musí být pevný, protože na něm spočívá 80 procent váhy prsou. Kostice musí obepínat celou prsní tkáň, ramínka nesmí moc pružit a košíček se nesmí zařezávat do prsní tkáně,“ vypočítává několik základních kritérií pro výběr podprsenky Michaela.

Investice do sebevědomí
Velmi často se stává, že zákaznice vyrazí do obchodu La Marque se zažitou představou, že má velikost objemu 80, ale odchází s podprsenkou o obvodu 65.
„Tento rozdíl vzniká kvůli tomu, že si ženy kupují velké obvody, kde košíček alespoň trochu odpovídá velikosti poprsí. V tomto případě však podprsenka vůbec neplní svoji funkci – obvod na zádech stoupá nahoru a váha prsou spočívá pouze na ramenou. Takové klientky mají problémy s krční páteří, bolestí hlavy a prsa jsou položená na žaludku. Zároveň tím deformují svoji postavu v oblečení,“ varuje odbornice na spodní prádlo.

Každá žena by podle ní měla mít minimálně čtyři kvalitní podprsenky ve správné velikosti. Pokud jí nějaká podprsenka přestane sedět nebo se v ní již nebude cítit dobře, je vhodné navštívit specializovanou prodejnu a nechat se přeměřit.

„Na spodním prádle bychom nikdy neměli šetřit. Je to investice do sebe sama, zdraví a našich křivek. Ve správném spodním prádle budete vypadat štíhlejší, ženštější a sebevědomější,“ říká Michaela. To samé se podle ní týká i plavek.

Trendy versus padnoucí prádlo
Co se trendů ve spodním prádle týče, několik posledních let jim ve spodním prádle vévodí barvy, takže můžete zapomenout na nákup tělové a černé barvy.


Pokud po barevném prádle zatoužíte, vyplatí se nechat si poradit od specialistů, jaké pro vás bude nejvhodnější a také pod jaké oblečení byste jej měla nosit.

„Důležitější než trend je ale správná velikost a vhodný střih prádla,“ upozorňuje zakladatelka La Marque. „Ty dodají ženě sebevědomí, pocit ženskosti a jistoty. Pak bude každá žena vyzařovat to po čem muži touží!“

Autor/zdroj: redakční text
Foto: se souhlasem Michaely Vlčkové, La Marque

Tagy:
0 Komentářů

Napište komentář

©2024 Ženy s.r.o.

nebo

Přihlášení

nebo    

Zapomenuté heslo

nebo

Create Account