V pražské kavárně Černá Madona si můžete pochutnat na dezertu Covid-19.
Dezert, co zpočátku vznikl jako recese na březnovou situaci, je snad více aktuální, než kdykoliv předtím.
Chraňte sebe i své okolí a hlavně, nezapomeňte se odměňovat.
CO JE UVNITŘ “VIRUS” DEZERTU?
Pistáciová ganache, malinový konfit a čokoládová skořápka s lyofilizovanými malinami.
Spousta virů a bakterií má pod mikroskopem tak zajímavě tvary a barvy, že se některé vyrábějí i jako plyšáci
Tvorba “Virus” dezertu přímo v cukrárně. Je to piplačka, spousta dílčí práce a drobných procesů, které ve výsledku tvoří něco tak skvostného – ať je původní předloha jakkoliv zákeřná.
Černá Madona
Prvorepublikový restaurant v centru českého kubismu s nezapomenutelným gastronomickým zážitkem a originální atmosférou.