Moji nejmilejší, další týden se hlásí o slovo, poslední týden měsíce srpna a také poslední týden letních prázdnin. Než nám tedy začne zase onen známý desetiměsíční maraton, kdy mnozí z nás opět vpustí své ratolesti do školních lavic, je čas nahlédnout na týdenní vhled. Tak pojďme na to.

Ten je tentokráte celý pod taktovkou nádherných nebeských poslů a jeho poselství je plné pozitivních a příjemných zpráv, kdy bude třeba nejen uchopit čas tím správným způsobem, ale také o uvědomit si, že se před námi otevírají nové možnosti i příležitosti.

Zkusme jen být – dejme věcem prostor stát se a nenaléhejme

Anděl času chce po nás, abychom přestali na sebe, druhé a také věci naléhat a uvědomili si, že někdy je nejlepší zkrátka jen být. A ačkoli se zase jen opakuji, je to mnohdy to nejlepší, co pro sebe i své okolí můžeme udělat. Zkrátka být a důvěřovat v procesy Universa, zároveň vás však rozhodně nevybízím k nečinnosti…  Ba naopak, věnujte svoji energii do míst, kde je třeba. Nemrhejme jí a neunavujme se pochybnostmi a nedůvěrou. Čekají nás příjemně časy, pojďme z nich tedy vytěžit maximum.

Foto: se souhlasem Lenky Miriam Vyškovské

Nový úhel pohledu – nové obzory

Taky máte pocit, že už nevíte kudy kam? Pokud ano, není důvod k zoufání si. Je čas uvědomit si, že zdravý odstup i nadhled nám mohou pomoci v příštích krocích a my tak můžeme ledasco pochopit. Zkusme to tedy tentokrát trochu jinak a s nadhledem. Nové možnosti jsou nám na dosah.

Čas radosti a příjemných zpráv je tady

Poslední z andělských poslů je příslibem zpráv, jež nám vykouzlí úsměv na tváři a zároveň je nám důkazem toho,  že dobrých zpráv není nikdy dosti a tak není divu, že některé z nich nás jistojistě zastihnou a potěší. Může jít o radosti i dobré zprávy v mnoha podobenstvích, tak se radujme z maličkostí a važme si toho, co máme.

Vesmírné srdce – vyjádřete svoji vděčnost

To nám přináší archanděl Sandalfon, který je znám také jako anděl moci a je spojení i napojení na sílu a moudrost Universa. Naslouchejme hlasu srdce, nechme se vést a buďme vděčni, neboť nic není samozřejmé, nezapomínejme poděkovat za každý nový den a vnímejme život všemi smysly.

A na závěr si dovolím tentokráte takovou malou pozvánku, v pátek 1.9. a v sobotu 2. 9. bude v Ostravě na výstavišti Černá Louka festival Zdraví a duše. Moji maličkost sice možná potkáte jako návštěvníka, avšak věřím, že každý z nás si přijde na své a kdy jindy si udělat radost a potěšení, než právě teď? 😉 Těšit se můžete na astrology, numerology,  kartáře, nádherné minerální náramky i šperky z drahých minerálů a mnoho dalšího.  Těším se na shledání s vámi a pokud vám to nevyjde, nesmutněte, ob týden pak už budu na celičký víkend v Praze, ale o tom zase příště.  🙂

Užívejte, moji milovaní, posledních srpnových dnů, měsíc září se totiž už pomalu hlásí o slovo. Tak na písmenkách v září, vaše Mia, Miriam 

 

Foto: Shutterstock a se souhlasem Lenky Miriam Vyškovské

Tagy:
5 Komentářů
  1. Lucka Lucka 10 měsíců ago

    Jsem zvědavá na ten můj 😀

  2. Petra Nav. 10 měsíců ago

    Děkuji. Už se těším na nové příležitosti. Mám pocit, že vždycky září je takov nový leden. Nový začátek tak si držme palce

  3. NelaVávrová 10 měsíců ago

    Potřebuji jen dobré zprávy, špatných už bylo dost 🙁

  4. Romana Mlynářová 10 měsíců ago

    Pěkný vhled, děkuji, teším se…..

  5. Lenka Hudečková 10 měsíců ago

    Na ty dobré zprávy se těším, dnes již mi jedna přišla, a příští týden čekám na další 🙂
    Hezký náhled do přístích dnů, děkuji 🙂

Napište komentář

©2024 Ženy s.r.o.

nebo

Přihlášení

nebo    

Zapomenuté heslo

nebo

Create Account